Destacats
Carret

Articles: 0
Preu: 0,00 €

Facebook


Butlletins

Per rebre el nostre butlletí només ha de proporcionar-nos el seu correu electrònic:Si pel contrari vol deixar de rebre el butlletí Ediwebshop introdueixi el seu correu aquí:
 

Cavalleria catalana medieval (1177-1433) . 14 làmines impreses a 8+1 tintes.

A aportació a l’excel·lència—no prou posada en relleu fins avui—d’algunes de les cases nobles més importants. La tria ha estat feta partint de l’Armorial històric de Catalunya de Lluís Domènech i Montaner. La intervenció d’Armand de Fluvià i de Martí de Riquer ha permès de millorar algunes de les solucions proposades per Domènech i Montaner, tant des del punt de vista de l’heràldica com de l’arnès. Els seus textos, a més, són el contrapunt perfecte per a les acurades il·lustracions. S’hi fa una semblança de cada cavaller i una explicació de les seves armories, alhora que s’hi subratllen els trets més significatius de l’arnès. Aquesta obra, també, permet de veure l’evolució d’aquest arnès al llarg de dos segles i mig. Es pot dir que es tracta de la primera obra d’aquestes característiques—amb el respecte absolut que suposa per a l’heràldica d’utilitzar 8 tintes directes—que es duu a terme a casa nostra.


Característiques tècniques: 14 làmines díptiques impreses a 8+1 tintes sobre paper evellit Modigliani de 200 gr. Mida: 35 x 50 cm.


Matèries associades
Valoració


1 2 3 4 5


Els usuaris han votat aquest article


Per a votar l'article desplaça't sobre les estrelles de puntuació i selecciona el nombre d'estrelles
amb les que vols puntuar.Comentaris